Виждали сме какво ли не на модния подиум и въпреки

...
Виждали сме какво ли не на модния подиум и въпреки
Коментари Харесай

Чантата, в която не може да сложиш нищо

Виждали сме какво ли не на стилния подиум и все пак дизайнерите все съумяват да ни изненадат с нещо, което ни кара да повдигаме вежди от удивление.

Този пък погледът ни се стопира на ревюто на марката Jacquemus по време на Седмицата на модата в Париж. И трябваше добре да се загледаме, с цел да забележим акцента в него - микро дамските чанти .
 Снимка 409521

През годините най-любимият аксесоар на дамите мина през хиляди трансформации, като на мода излизаха ту големите чанти, ту дребните клъчове, в които да се чудим какво да съберем. Но тук сходни чудения няма, тъй като е ясно, че нищо не можем да сложим в тези модели на Jacquemus , които са единствено за хубост.
 Снимка 409522

Чантите са като за кукла Барби , а манекенките ги носят на единия си пръст. В тях май няма място и за едно червило, само че пък се явяват като свършек на тоалета. А след тях виждаме няколко oversize торби, ей по този начин, за контрастност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от T H R E A D S (@threadsstyling) на Фев 26, 2019 в 3:43 PST

При микро чантичите има и многообразие, като си проличава, че е обърнато много внимание на тях, макар че не сме сигурни кой би си купим сходен аксесоар, в случай че изобщо бъде пуснат в продажба. Различни цветове, къси и дълги дръжки, златиста писмен знак J в десния ъгъл ... единствено размерът им е казусът.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @leylaturut__ на Фев 27, 2019 в 7:41 PST

Преди време Jacquemus още веднъж пуснаха микро чанти, само че под формата на украшение, закачено на дълга верижка. Тяхната цена е сред 240 и 500 $ и се радват на неочакван интерес, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР