Виждали ли сте полета на дрон?Навярно сте виждали много безпилотни

...
Виждали ли сте полета на дрон?Навярно сте виждали много безпилотни
Коментари Харесай

VISUO XS809W: сгъваем дрон с 2,4 Wi-Fi дистанционно управление

Виждали ли сте полета на дрон?
Навярно сте виждали доста безпилотни апарати в Глобалната мрежа и несъмнено сте забелязали скъпият сгъваем DJI mavic pro. Но в случай че сте новак, вероятно няма да желаете да харчите доста пари с цел да опитате какво е това. А в случай че просто желаете да разберете чувството, без да нарушавате бюджета си? Има решение.

Предлагаме съвсем тъкмо копие, само че доста, доста по-евтино. Запознайте се с усъвършенстваната версия на VISUO XS809W: това е VISUO XS809HW.
Дизайн
Благодарение упоритата работа на дизайнерите, VISUO XS809HW наподобява напълно като DJI Mavic Pro.

Дронът е малко по-малък от скъпия Mavic, само че стилът е безусловно същият. Цветовете на VISUO даже са по-красиви от тези на DJI. Само витлата не са сгъваеми, а корпусът е пластмасов с доста високо качество на направа. Производителят е присъединил в комплекта две аварийни витла и предпазители за тях. Монтирането на предпазителите не усъвършенства външния тип на XS809HW, само че тяхната цел по принцип не е такава. Можете да ги поставите, в случай че сте още неопитни, а и би трябвало да се има поради, че този дрон не е резистентен на огромни конфликти.



Под всеки мотор е подложен по един светодиод, който може да ви води при полет през нощта. Предните светодиоди излъчват зелена светлина, а на гърба – алена. По този метод можете да се ориентирате за разположението на дрона. Двата спомагателни светодиода в предната част на VISUO дават още по-добра визия за разположението на дрона в пространството.

Използва се 900 mAh батерия, сложена в долната част на дрона. Едно зареждане дава до 10 минути полет. Добре е да се знае, че батерията не би трябвало да се изважда от дрона, тъй като е подложен комутатор за включване и изключване на устройството. Батерията може да бъде заредена благодарение на micro USB кабел, който може да вземете от някое по-старо мобилно устройство. Комплектът включва три акумулатори, които дават половин часа занимания.

Ако желаете да имате по-дълго време във въздуха, можете да си закупите спомагателни акумулатори от Tomtop при в действителност преференциална цена.
Камера


Широкоъгълният обектив със 120 градусов ъгъл на виждане снима 720р клипове при скорост 20 фрагмента в секунда. Можете да употребявате своя смарт телефон, с цел да записвате всичко по време на полета или да поставите MicroSD карта в слота в долната част на устройството. Това не е най-хубавата камера, само че е изцяло прилична. А в случай че не сте задоволени, допустима е лесната промяна с един от многочислените модели, предлагани в интернет магазините. Безжичният запис може да става на разстояние до 40 метра от дрона до смарт телефона.

Дронът може да бъде ръководен благодарение на смарт телефона или контролера, включен в комплекта.
Смартфон
Използването на смарт телефон наподобява на компютърна игра със симулация на коли. Можете да наклонявате дрона посредством килване на смарт телефона. А посредством сензорните бутони на екрана е вероятен точния надзор на сниманите от камерата фрагменти.
Дистанционно:


Дистанционното наподобява ужасно и всеки, който в миналото е държал в ръцете си PlayStation или Xbox контролер, може да го употребява с лекост. За неговата работа са нужни 3 акумулатори вид АА.
В горния завършек на отдалеченото има място за слагане на смарт телефона.
Левият бутон на стика се употребява за смяна на скоростта в проценти: 30%, 60% и 100%.
Десният бутон служи за превръщане на дрона на 360 градуса.
В лявата страна на отдалеченото са сложени два бутона: за политане и за кацане. От дясната страна са сложени още няколко бутона: за фотоси, за видео, за ръчен режим и за връщане на дрона назад.

Управлението е доста елементарно: просто натиснете бутона „Излитане“ и дронът ще се издигне на към метър от земята и ще остане в режим на подготвеност. Добре е начинаещите да стартират със скорост 30%, до момента в който овладеят ръководството, тъй като даже и при 60% от скоростта, XS809HW е доста бърз.



VISUO XS809HW е съвършеният дрон за начинаещи. Ако сте впечатлени от DJI Mavic Pro, само че не сте пробвали по какъв начин лети, това би могъл да бъде отличен старт, с който да излезете на сцената с безпилотните летателни апарати. VISUO е елементарен за конфигурация, а аксесоарите са евтини. Камерата е прилична, само че не може да даде професионалното качество на скъпите квадрокоптери. Всички, които имат Mavic, не трябва да подценяват този хубав дрон. Той е доста бърз и може да е предизвикателство за по-опитните „пилоти“. Но при всички случаи, VISUO XS809HW постоянно е един отличен избор.

Интернет магазинът Tomtop предлага два комплекта на дрона при доста преференциални цени:



Дронът VISUO XS809HW с три акумулатори може да бъде закупен отсам
Код на електронния ваучър за $3 отстъпка –  YYMVX
Крайна цена: $58,99



Дронът VISUO XS809HW с една батерия може да бъде закупен отсам
Код на електронния ваучър за $3 отстъпка : – YYMVX
Крайна цена: $49,99

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР