Виждали ли сте някога снежно торнадо? Майкъл Питърсън от Шетланд,

...
Виждали ли сте някога снежно торнадо? Майкъл Питърсън от Шетланд,
Коментари Харесай

Заснеха рядко "снежно торнадо" във ферма в Шотландия


Виждали ли сте в миналото " снежно торнадо "? Майкъл Питърсън от Шетланд, Шотландия, да. Мъжът пасял овцете си в своето стопанство, когато забелязал рядкото метеорологично събитие след градушка във вторник.

Той споделя пред Би Би Си, че е имал шанс да се окаже на „ точното място в точното време “.

Лошо време е обхванало доста елементи на Шотландия, като учебните заведения в Шетланд, Абърдийншър и Хайленд са затворени. Издадено е предизвестие за мраз от трето равнище за цяла Англия.

Метеорологичната работа предизвестява, че още сняг и лед могат да причинят разстройства в пътуването в цялата страна до петък, а по-малките обитаеми места могат да бъдат откъснати от света.

От службата оповестяват още, че по хълмовете на Северна Англия и Южна Шотландия са вероятни обилни натрупвания. В тези региони се чакат до 15 см сняг, като има възможност да паднат и по-значителни количества.

Въпреки това в по-голямата част от регионите, обхванати от предизвестията, не се чака да има такива количества. Синоптиците също по този начин споделят, че има възможност за мощни ветрове, които могат да доведат до снежни виелици и срутване на сняг. В петък вечерта има възможност да се образуват огромни заледявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР