Виждал съм много статии за това как служителите да изградят

...
Виждал съм много статии за това как служителите да изградят
Коментари Харесай

Вие отговаряте и за тези граници

Виждал съм доста публикации за това по какъв начин чиновниците да изградят граници на работното място, само че моят персонален опит демонстрира, че отговорността за установяване и поддържане на границите сред работата и персоналния живот би трябвало да бъде на работодателя. Прегарянето на чиновниците съществува от епохи, само че пандемията утежни този феномен и направи естествените работни граници по-трудни за анализиране.

Неусетно работния ден може да премине границите на естественото, когато не ви се постанова физически да напускате офиса си в края на деня. Едно изследване откри, че работните дни на хората, работещи от разстояние, могат да бъдат удължени приблизително с 49 минути.

Като основен изпълнителен шеф на разрастваща се компания, аз разбирам, че определянето и поддържането на граници сред работа и персоналния живот е от основно значение за това чиновниците да бъдат щастливи и да не страдат от бърнаут. Този метод също по този начин подсигурява, че вашата компания работи при оптималната продуктивност. Ето 4 лесни метода, по които можете да помогнете на вашите чиновници да открият по-здравословни граници сред работата и персоналния живот:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР