Виждал съм Ивайло Борисов-Ториното няколко пъти да идва при мен

...
Виждал съм Ивайло Борисов-Ториното няколко пъти да идва при мен
Коментари Харесай

Тони Златков с първи думи пред БЛИЦ: Ториното дойде 2-3 пъти в "Софавто"! Страшно съм благодарен на Бойко, МВР и службите!

" Виждал съм Ивайло Борисов-Ториното няколко пъти да идва при мен в автокъща " Софавто " и да си избира кола преди време. Разговарял съм с него както с всеки един клиент, на който обръщам внимание. Изненадан съм, че той е задържан за отвличането на моя наследник Адриан ". Това съобщи пред БЛИЦ Тони Златков. За отвличането на неговия наследник Адриан, Прокуратурата е повдигнала обвиняване на Ивайло Борисов-Ториното, Георги Джамбазов и още двама мъже.

Новината за задържането им Тони Златков научи от БЛИЦ.

" Нямам информация за арестите на Ториното и останалите. От полицията към момента не са се свързали с мен. Доволен съм, че по случая има задържани, стига те да са причинители на закононарушението. Защото самичък знаете, че не всеки, който е задържан по-късно бива осъждан.

Страшно съм признателен както на Бойко Борисов за персоналната му ангажираност по случая, по този начин и на Министерство на вътрешните работи и на специфичните служби, които работиха от първия ден за откриване на случая.

Полицията и прокуратурата работиха брилянтно още от момента, в който се разбра, че Адриан е похитен ", безапелационен е Тони Златков пред БЛИЦ.

" Сега остава виновността на арестуваните да бъде потвърдена. Надявам се полицията и прокуратурата да го създадат, а по-късно наред е съдът ", акцентира Тони Златков.

Той и неговия наследник постепенно се отърсват от преживения призрачен сън. Двамата не престават с фамилния бизнес, който бащата практикува още от 1993 година.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР