Вижда се ясна тенденция за убедителен резултат на ПП-ДБ в

...
Вижда се ясна тенденция за убедителен резултат на ПП-ДБ в
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Роди се нова политическа звезда - Ваня Григорова

Вижда се ясна наклонност за безапелационен резултат на ПП-ДБ в огромните регионални градове. Скандалът с машинния избор има политически резултат - ПП-ДБ си взеха своето и има реакция вид бумеранг.

Това разяснява пред NOVA съоснователят на Изследователски център " Тренд " Димитър ГАнев. От думите му се разбра, че няма да има промяна на конфигурацията в състава на държавното управление:

" Имаше тълкования от сорта на това по какъв начин ПП-ДБ се срутва и ГЕРБ ще изиска повече власт - това се отсрочва във времето. ГЕРБ ще имат положителни резултати и ще запазят контрола върху по-малките общини ", акцентира социологът.

Ганев разяснява, че " Възраждане " влизат съществено в общинските препоръки, а Има Такъв Народ също имат пробиви.

" Роди се нова политическа звезда на тези избори и това е Ваня Григорова. Може да провокира процеси в лявото пространство. Тя е единствената кандидатура в София, която съумява да надгради толкоз по-голям резултат от листата си (бел.ред. тази на БСП) ", сподели още Ганев. Той дефинира разликата сред Григорова и третият в подредбата Антон Хекимян (ГЕРБ) като почти малко под 10 000 гласа.

" Вотът за Григорова е углавен избор против " сглобката ", разяснява още социологът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР