Вижда се, че Валерия се е наследила много от красотата

...
Вижда се, че Валерия се е наследила много от красотата
Коментари Харесай

Майката на Валерия дава на дъщеря си ключа за сърцето на Евгени

Вижда се, че Валерия се е наследила доста от хубостта на майка си, която облечена в къса рокля приема цветя от Евгени

Много прочувствени дават обещание да бъдат финалните епизоди на най-романтичното премеждие в българския ефирен ефир „ Ергенът “ в сряда и четвъртък вечер по bTV.

След трагичните събития, които раздрусаха имението на любовта през последните седмици, световноизвестният виртуоз Евгени Генчев е изправен пред най-трудното си решение до този миг – да избере своя спътница в живота всред Елена, Валерия и Микаела.

Пианистът е подготвил специфични изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, с цел да им окажат поддръжка и да им дадат съвет.

Пред майка си и най-хубавата си другарка Елена ще признае, че е влюбена както в никакъв случай до момента, а Микаела няма да сдържи страстите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ татко ще направи особено за Евгени.

Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден проект идеята си, в случай че желае в действителност да задълбочи връзките си с пианиста. Дали защитничката на животни в неволя ще изрази подготвеност да направи компромис с призванието, на което е посветила живота си, не пропускайте да разберете в сряда вечер (17 май) от 21:00 ч. по bTV, пише Хотнюз.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР