Вижда се, че искат да сменят управителя на Булгаргаз -

...
Вижда се, че искат да сменят управителя на Булгаргаз -
Коментари Харесай

Делян Добрев: Искат да сменят управителя на Булгаргаз и да върнат посредниците


" Вижда се, че желаят да сменят шефа на " Булгаргаз " - Николай Павлов, и да върнат медиаторите, които съществуваха до 2012 година ", съобщи депутатът Делян Добрев от ГЕРБ-СДС в предаването " Денят ON AIR ".

По думите му те са премахнали тримата медиатори, а в този момент трима желаят да върнат.

" Ако допуснем, че преди комисионната е била 22%, в този момент потребителят ще заплаща повече ", уточни депутатът пред Bulgaria ON AIR.



Според него са се изчерпали методите за репресиране на предприятието от страна на страната. Добрев сподели още, че преди да встъпи в служба Николай Павлов, то е работило на загуба, а в този момент работи на облага.

" Булгаргаз " няма лиценз да продава газ за Румъния, нито за която и да било страна ", съобщи гостът на Ганиела Ангелова.

На въпроса може ли азерската страна да завърши контракта, той отговори по следния метод:

Надявам се това да не се случи след приключването на клаузи от контракта. Този контракт е от 2013 година и не е изминал, а дни откакто влезе в ръководство новото държавно управление, договорът изтече.

" Чуват се някакви имена за новата КЕВР. Това, което се случва е, че те подчиняват регулатора на една партия. Надявам се, че това не значи, че ще се вземат политически решения ", съобщи събеседникът.

И приключи, че мораториумът е нещо, което постоянно след това води до огромен проблем.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР