Вижда се абсолютното нежелание на Германия да бъде разкрито онова,

...
Вижда се абсолютното нежелание на Германия да бъде разкрито онова,
Коментари Харесай

Инджова: Германия не иска да бъде разкрито съдържанието в чекмеджетата на Борисов

Вижда се безспорното отвращение на Германия да бъде разкрито това, което сe съдържа в чекмеджетата на Борисов. Това сподели за Радио „ Фокус “ Ренета Инджова, длъжностен министър председател в 84-то държавно управление на България.
„ България ще получи пари, с които, забележете, бизнесът ще продължи да рефренира и да харесва това държавно управление. Сега се вършат тези сглобки сред бизнеса и ръководещите.
 Журналист: Меркел даде едно рамо на Борисов, а той се дискредитира Журналист: Меркел даде едно рамо на Борисов, а той се дискредитира
Мама Меркел даде едно рамо на Баце с пиар изявление във " Фр. алгемайне цайтунг " Мата Хари, чанта с пачки и кюлчета, учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). В...
Няма да може с топ да го свалите Борисов в случай че всички тези ограничения се ползват по този начин удобно и фаворизиращо по отношение на България, само че за това дано да мисли Германия и по-специално фрау Меркел, която главно има дял в ситуацията, в което се намира нейният любим “, изясни тя.
Ренета Инджова сподели още, че България ще издържи в този режим, тъй като най-коварното, което го удължава, е непрекъснатото му зареждане със средства извън.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР