виж галерията Във всяка надпревара има победители и победени, доволни и

...
виж галерията
Във всяка надпревара има победители и победени, доволни и
Коментари Харесай

Нагласен ли беше фотоконкурсът на Canon? Популярна ТВ звезда спечели пътуване за 10 хиляди евро

виж галерията Във всяка конкуренция има спечелили и победени, удовлетворени и недоволни. И въпреки всичко във всяко съревнование най-съществен е феърплеят, тъй като без него остава единствено горчивото възприятие, че си бил измамен.
Нагласен ли беше фотоконкурсът "Летни истории 2017 " или най-после отново завоюваха "нашите хора " - това се питат десетките разочаровани консуматори във фейсбук страницата Canon Bulgaria. Надпреварата за най-оригинална лятна фотография, съчетана с не по-малко въздействаща история, завърши в края на месец август, а награждаването се състоя нощес в столицата. Въпреки че разпоредбите на състезанието бяха променяни в крачка на няколко пъти, участниците търпеливо стискаха зъби и със спотаен мирис чакаха развръзката.
В борбата за "мечтаното странствуване ", финансирано с внушителните 10 хиляди евро, се включиха десетки от най-хубавите фотографи в България, както и доста фенове. Наградата обаче отиде при звездата от българския сериал "Откраднат живот " Дария Симеонова. Това провокира вълна от неодобрение освен измежду участниците, само че и измежду останалите консуматори в обществената мрежа, които разясняват достолепията на фотоса, по отношение на останалите фотографии.
Има ли мотив за подозрение в честността на състезанието - преценката оставяме на Вас! Част от мненията, както и част от фотосите, които не бяха наградени може да видите в нашата изложба!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР