виж галерията Един от най-успешните български модели Нора Шопова се присъедини

...
виж галерията
Един от най-успешните български модели Нора Шопова се присъедини
Коментари Харесай

Показаха снимки на новата синоптичка като модел, Деси Банова също остава

виж галерията Един от най-успешните български модели Нора Шопова се причисли към екипа на Нова тв като водеща на прогнозата за времето. Нора е приключила "Право " в Университета за национално и международно стопанство и има богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големи фешън списания - Grazia, Harper's Bazaar, Elle и е първата българка, украсила два пъти корицата на стилната библия Vogue. 
Работи с организации в Северна Америка, Европа и Азия и е имала задължения в най-големите фешън столици - Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в акции за редица огромни марки в целия свят, в това число Германия, Мексико, Съединени американски щати и Дания.
Носител е на премията "Жена на годината " на списание Grazia в категория "Мода " през 2014 година, а списание Forbes я включва в класацията "Топ 70 на българските звезди " за 2015 година
"Да бъда част от фамилията на Нова за мен е сбъдната фантазия, поемам това ново предизвикателство с доста предпочитание и съм щастлива да бъда част от този превъзходен екип ", споделя Нора.
Нора се причислява към Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като водеща на прогнозата за времето, а едно от обичаните лица на Нова Деси Банева остава част от екипа на малкия екран и ще продължи да работи по тематиките, с които се е занимавала и до момента - климатичните промени, екология и метод на живот.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР