виж галерията Бивши и настоящи ученици отПГЕЕ Константин Фотинов:виж ощеНамерете бивши

...
виж галерията
Бивши и настоящи ученици отПГЕЕ Константин Фотинов:виж ощеНамерете бивши
Коментари Харесай

Електрото с кампания Учи и извън класната стая!

виж галерията Бивши и сегашни възпитаници от
ПГЕЕ " Константин Фотинов ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Професионална гимназия по електротехника и електроника " Константин Фотинов " започва акция " Учи и отвън класната стая! ", която има за цел  ефективно  да подпомогне  младежите при техния избор на специалност. Ръководството на гимназията е направило график, в който е планувано учениците да посетят разнообразни обекти и да се срещнат в действителни условия, с опциите за приложение на  специалностите, които учат в ПГЕЕ " Константин Фотинов ".      

Първото планувано посещаване е на възпитаници избрали,  да учат компетентност " Медицинска техника " в професионалната гимназия. Те  гостуваха в Медицински център II-Бургас, с цел да видят опциите, с които разполага едно модерно лечебно заведение.

Д-р Атанас Бошев, шеф на лечебното заведение, срещна осмокласниците с работата на центъра и приложението на здравната техника в действителната активност на лекарите. Инж. Емил  Гарипов обясни на учениците моделите и техническите характерности на здравната техника. Децата споделиха със своите  домакини  желанието си тези срещи да се трансфорат в традиция, с цел да може в действителна среда учениците да се срещнат с приложението на специалността, която са избрали да учат. Идеята за визитата е на управлението на гимназията, а  задачата е   да се   подкрепяне кариерното развиване на  младежите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР