виж галерията Радвам се, когато отида вкъщи. Веднага отивам да я

...
виж галерията
Радвам се, когато отида вкъщи. Веднага отивам да я
Коментари Харесай

Ето какво направи Преслава пред Слави Трифонов

виж галерията " Радвам се, когато отида у дома. Веднага отивам да я видя. Искам, когато порасне, да се гордее с мен. По някакъв метод виждам към този момент нещата в това по какъв начин ще наподобявам аз в нейните очи отсега нататък. Искам тя да се гордее с мен ". Това показа Преслава за дъщеричката си Паола в предаването " Шоуто на Слави ". Така тя направи това, което трябваше - развенча мита, че сред нея и Слави е имало освен това от другарство.

" Пея откогато се помня. Помня, че изнасях концерти още в детската градина. Не съм си представяла да съм нещо друго ", сподели певицата. Така с гостуването си в петък в шоуто певицата образно разруши всички злословия и догадки, които се ширеха за нея и Слави. Между тях няма безусловно нищо, довериха хора от екипа на шоуто. Преди време за най-популярните хора в България – Слави и Преслава, се пишеше и говореше, че са оплетени в пристрастености като в изпепеляващ любовен разказ.

В шоубизнеса твърдяха, че Трифонов нямало да се отдръпне от Преслава и че двамата били неразделни, а Преслава заложила името и кариерата си, с цел да помогне на обичания си мъж. Блъф се оказа и клюката, че Слави подарил на Преслава " Бентли "  за 250 бона. В петъчното си посещение в " Нещо персонално " в шоуто на Слави Преслава сподели, че се радва на дъщеричката си и разруши всички небивалици, разказвани за тях двамата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР