виж галерията Искам да споделя една снимка с вас, която ми

...
виж галерията
Искам да споделя една снимка с вас, която ми
Коментари Харесай

Жената на великия Боян Петров май съвсем загуби разсъдъка си

виж галерията " Искам да споделя една фотография с вас, която ми сподели другар може би преди месец и да дам малко мотив за размисъл. Мъжа в синята пухенка не го познавам. Надявам се да се е объркал нещо. Другите двама са Наско Скатов и Иван Кристов-псевдо-човекът-паяк “, с тези думи дамата на мистериозно изчезналия планинар Боян Петров – Радослава Ненова, стартира коментара си. Ето какво още написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

" За Наско нямам какво да кажа все още, макар че хората доста ме подръчкват да напиша нещо, само че все още аз персонално такава нужда нямам.  Обаче този вуйчо Ваньо ще остане в историята като малоумника който обиколи малките екрани да се прави на донор, избавител и да генерира хейт по мой адрес и несъмнено да се гаври с сложната обстановка на Боян. Жива подигравка!!! Само тъй като се е кръстил избавител, не значи че в живота си е избавил някой или това дето прави пандюл на непознат хеликоптер го прави разбирач от хеликоптери. 

За мен всеки който почита това " нещо " което се е кръстило гръмко с непознат прякор не почита нито мен нито Боян. Разбрах че цяло лято обикаля да се изрича по тематиката, което ме отврати. Човечецът гръмко раздухва тъпотии по време на избавителната акция " приказвал съм с момчетата "...с кои момчета е приказвал по този начин и не излиза наяве. Макар да се пробва да внуши, че е в контакт със спасители застрахователи и политици тарикатлъка минава единствено при купчина недолюбени лели.  И по какъв начин другояче, това да не е женския пазар всеки ланко да " влиза " в контакт с " момчетата ".

Това са съществени неща а Боян не инцидентно е поверил живота си в мои ръце. И това надалеч не ми е първата акция в живота. Гърмян заек съм но си търпя ;) та....коментира външно все едно всеки ден си пият ракията....ако не беше тъжна тази тъпота щеше да е много смешна. 

Борави с имена като Мингма шерпа (с който апропо се познавам от много години и се чухме по празниците че ми е пуснал подарък) загатва външната ни министърка (ама и там работата е като със звездите -ти ги виждаш те тебе не)  Абе доста дивотия....не ми се приказва за пари, само че добре че застрахователите бяха супер правилни и бързи а всички тези не упоменати обществено другари задоволително всеотдайни с цел да оказват помощ за останалото Ще се веселя да прочета мненията ви по тази деликатна тематика! “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР