Вихри ли се пак бандата, ужилила сина на селски кмет?

...
Вихри ли се пак бандата, ужилила сина на селски кмет?
Коментари Харесай

Арестуваха бившия мъж на Емилия за кражба на трактор

Вихри ли се отново бандата, ужилила сина на селски кмет?

Ексъпругът на фолкпевицата Емилия - Красимир Димов - Бойса, е арестуван за 72 часа поради краден трактор Кубота с редосеялка през това лято, оповестиха източници от полицията.
Бойса бил закопчан при масирана акция, в която са хванати 36 противозаконни имигранти.
Докато вървяла интервенцията за нелегално влезлите у нас, ченгетата се натъкнали на информация за кражбата на селскостопанската машина.
Тракторът за 100 000 лв. бе отмъкнат от равнища в свиленградско при започване на юли т.г.
Според източници " Марица " не било изключено крадците да са от същата група, продала 3 крадени трактора на сина на кмета на димитровградското село Ябълково Костадин Атанасов. След подпомагане на управника през това лято полицията осъществени арести в Стара Загора.
По неофициална информация Красимир Димов се води незает, само че се занимавал с импорт на коли втора ръка от Западна Европа. В началото на 90-те година на предишния век бащата на Бойса - Димо Димов бе спряган за глава на групировката ВИС-2 в свиленградско.
В акцията на РД " Гранична полиция " - Елхово, Смолян и ОДМВР-Хасково са арестувани още 36 мигранти в региона на ГПУ-Ново Село. Чужденците били натъпкани в 2 вана. Единият - Мерцедес е каран от 33-годишен старозагорец. В Колата му имало 17 мъже, дами и деца от Ирак. От другото возило били извадени още 19 мъже от същата страна. Автомобилът управлявал 23-годишен от Гълъбово./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР