Вихрен победи с 2:1 Оборище в среща от 22-ия кръг

...
Вихрен победи с 2:1 Оборище в среща от 22-ия кръг
Коментари Харесай

Вихрен би и Оборище като гост

Вихрен победи с 2:1 Оборище в среща от 22-ия кръг на Югозападна Трета лига. Двубоят се игра на терена в село Сарая. На процедура това бе мач от последния кръг на Югозапад, преди тимовете да бъдат разграничени на първа десетка, и втората група от 12 тима. 

С тази загуба Оборище остана отвън челната петица в групата. Победата на Вихрен е трета подред, и втора такава като посетител. На всичко от горната страна гостите от Сандански играха в последните минути с 10 индивида,след като червен картон получи Рафаил Пърликов. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
И двете попадения за спечелилите означи Томи Костадинов. В началото роденият в Петрич Васил Тачев откри за Оборище, само че гостите обърнаха мача с по едно попадение и в двете полувремена.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР