Вихра Петрова, бившата дългогодишна половинка на Иван Христов, унизи бащата

...
Вихра Петрова, бившата дългогодишна половинка на Иван Христов, унизи бащата
Коментари Харесай

ТВ БОМБА: Вихра на Иван влюбена в Жоро Игнатов!

Вихра Петрова, някогашната дългогодишна половинка на Иван Христов, унизи бащата на единственото си дете. Според нея напълно различен мъж е огромната обич на живота й, освен това - пряк съперник на дребосъка в телевизионния ефир.

Брюнетката споделя, че огромната й обич е и постоянно е бил основният редактор на „ Съдебен спор “ по Нова телевизия Жоро Игнатов. Двамата са близки от повече от 20 години и си споделят всичко.

Разбира се, те се вършат, че постоянно са били единствено другари, а и Жоро е остарял ерген, което поражда много подозрения, само че не се знае дали сред двамата не е имало и фамилиарност.



Двамата са дружно от десетилетия

Иван се раздели непоносимо с Вихра, когато стартира да й изневерява с Ирина Тенчева, а след това я напусна поради нея и двамата се венчаха. После даже Ирина му роди още едно дете и към този момент той има две, до момента в който някогашната му остана единствено с едно.

Вихра обаче сподели своята зла страна по време на развода им. Тя дълго време упорстваше да дава щерка им Ава Иван да я вижда. В последна сметка двамата заровиха томахавките от дълго време.

Що се отнася до Жоро Игнатов, той не е бил женен, няма и деца, което непрекъснато предизвика закачки за ориентацията му. Дали обаче преди време е забил Вихра Петрова или постоянно са били другари, остава мистерия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР