Вихър (Славяново) спечели гостуването си на Септември (Гложене) с 1:0

...
Вихър (Славяново) спечели гостуването си на Септември (Гложене) с 1:0
Коментари Харесай

Вихър победи Септември в Гложене за купата на АФЛ

Вихър (Славяново) завоюва гостуването си на Септември (Гложене) с 1:0 в полуфинал на Северозападна България от шампионата за купата на Аматьорската футболна лига. Милен Тодоров обезпечи триумфа за четвъртия в класирането на Северозападна Трета лига. В средата на първото полувреме, футболист на Вихър центрира от фаул, Кристиян Григоров смъкна топката през празната врата, където за Тодоров остана да я насочи в мрежата. Христиан Петков пропусна другата опция за славяновскя отбор през първото полувреме. 
 Драма с дузпи! Вихър отстрани Бдин за купата на АФЛ Драма с дузпи! Вихър отстрани Бдин за купата на АФЛ
Домакините пък насочиха два удара към отсрещната врата. След почивката превъзходството на вихърци беше тотална. Поне десетина чисти положения за гол пропиляха футболистите му. Така Вихър доближи до финала, в който с Локомотив (Горна Оряховица) ще излъчат представителя на Северозападна България за националната крайна четворка на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР