Вигенин е сред най-приближените й хора през последните 3 години.

...
Вигенин е сред най-приближените й хора през последните 3 години.
Коментари Харесай

Корнелия върти селски тарикатлъци, за да остане шеф на БСП

Вигенин е измежду най-приближените й хора през последните 3 години. Освен това той от много време има популярност на сдържан и изкусен политик.

„ Вигенин може да върне разговора в Българска социалистическа партия, може да върне и доверието в партията “, разясняват социалисти.

 

След последните локални избори у водача на софийската организация на Българска социалистическа партия Иван Таков също се събудили упоритости да поведе партията, само че той имал едни сериозен проблем – различим е единствено в София, а на страната се радва на слаба известност измежду социалистите.

Освен това подценява обстоятелството, че на локалните избори претендентът на Българска социалистическа партия Ваня Григорова получи добър резултат, само че листата на Българска социалистическа партия – не. На всичкото от горната страна Таков е в открита война с Корнелия и доближените й.

 

Крум Зарков бил другият, който не изключвал опцията да се върне на водеща позиция в Българска социалистическа партия. Той дълго време бе любимец на Нинова, само че съгласно масата социалисти изгубил шансове да стане ръководител на столетницата, откакто напусна Националния съвет на партията.

„ Отиде консултант при Румен Радев и доста мъчно ще се върне в огромната игра. Част от партийната маса му се ядоса, че постъпи по този начин, макар че хората доста го харесваха “, напомнят от „ Позитано “ 20.

 

Всички претенденти обаче имат едно мислено във връзка с Нинова, която безспорно ще се опита да остане на поста за трети мандат. Сайтът Lupa.bg отбелязва, че соцлидерката щяла да се подове на изключително пояснение на устава, което да постанови, че актуалният й мандат е първи подред от влизането в действие на новия правилник.

 

„ в случай че въпреки всичко тя се реши да отлети за Брюксел като евродепутат тогава може да уточни за водач на Българска социалистическа партия пионката си Георги Свиленски. Той ѝ е най-верен и ще се съгласи, в случай че го накара “, разкрива „ червен “ народен представител.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР