Виетнамката, която писа смс на майка си, че се задушава

...
Виетнамката, която писа смс на майка си, че се задушава
Коментари Харесай

Виетнамката, която писа на майка си, че умира, била депортирана от Англия дни по-рано и се опитвала пак да се върне

Виетнамката, която писа смс на майка си, че се задушава и умира, била депортирана от Англия няколко дни по-рано и се опитвала да се върне назад дружно с останалите 38 души в хладилното ремарке, оповестиха околните й през днешния ден.

Никой от тях няма контакт с 26-годишната Фам Тра Май, откогато момичето писа известие: " Не мога да вдишвам. Мамо, доста скърбя ".

``
реклама

За да я вкара незаконно във Англия, фамилията й платило 30 000 паунда, като се има поради, че родителите й изкарват по 300 паунда на месец. За задачата взели заем, който добавили към ипотеката си.

Братът на Фам Тра Май твърди, че това е второто прекосяване на сестра му през Северно море, написа " Дейли мейл ", представена от 24 часа.

" Тя беше задържана преди няколко дни във Англия и я депортираха до Франция. И в този момент разбрахме, че може да е починала ", изясни той пред виетнамската преса.

На Фам й е дадено да стигне до Англия с кола или аероплан и по тази причина заплаща за ВИП пътешестване, само че вместо това родителите й са обезпокоени, че може би е измръзнала с останалите 38 жертви в камиона, откакто им прати смс, че умира.

Баща й Фам Ван Тон съобщи: " Опитахме се да я разубедим, тъй като това е доста рисково пътешестване, само че тя сподели: " Ако не отида, фамилията ни ще остане в това затруднено състояние доста дълго време поради дълга ".

" Тя пое риск и ние трябваше да се съгласим с нея. Бяхме в потрес. Не мога да обясня болката ни. Бяхме съкрушени. Ако знаехме, че ще се стигне до това, в никакъв случай нямаше да я пусна ", прибавя още бащата.

Той също удостовери пред Си Ен Ен, че трафикантите твърдели, че маршрутът е безвреден и тя ще бъде прекарана през него с кола или аероплан.

Известни са имената на 8 лица, чиито виетнамски фамилии се тормозят, че може да са измежду жертвите в камиона в Есекс.

На един от опечалените татковци даже се наложи да прати ДНК проба, с цел да подпомогне идентифицирането на 33-годишния си наследник Нгуен Ван Хунг. Виетнамските управляващи сапосетили дома му през уикенда, с цел да съберат косми на изчезналия мъж.

Семейството му няма контакт с него от 21 октомври, когато пратил известие, че " отива във Англия с такси ". Счита се, че е споделил по този начин на своите родители, с цел да не ги тормози, че се вози в задната част на камион.

Все още няма публични данни дали синът им е измежду починалите.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР