Виетнам иска да отмъкне от България младата звезда на Славия

...
Виетнам иска да отмъкне от България младата звезда на Славия
Коментари Харесай

Виетнам иска да отмъкне голям роден талант

Виетнам желае да отмъкне от България младата звезда на Славия Чунг Нгуен До, оповестиха медиите в азиатската страна.

Според тях почитателите в страната нападат локалната федерация, че изпуска шансове за укрепване на националния тим на страната. Сега точно името на Чунг Нгуен До е на дневен ред в страната. 17-годишният халф дебютира за първия тим на " белите " през сезона. Той е част от юношеския народен отбор на България, само че има късмет Виетнам да го отмъкне, до момента в който той не дебютира да първия тим на " лъвовете ".

" Играчът, който провокира интерес у виетнамските футболни почитатели през последните дни, се споделя Чунг Нгуен До.

Той е роден през 2005 година и играе като халф за първия тим на Славия. Чунг Нгуен До е роден и израснал в България, само че майка му и татко му са виетнамци. Той е един от най-забележителните артикули на Академията на Славия и е част от България U17 и 19. Скаутите на Барселона наблюдават от близко този обещаващ гений.

Сега почитателите на футбола във Виетнам желаят да привлекат интерес на федерацията в Ханой, с цел да бъде извикан той още в този момент в първия тим на страната. Искат да го привлекат с това, че във вените му тече виетнамска кръв. Сега би трябвало да се вземат незабавни дейности, с цел да може Чунг Нгуен До да избере Виетнам. През годините федерацията пропусна да се възползва от доста задгранични виетнамски звезди, които са играли сполучливо в Европа. Дано в този момент не пренебрегват и Чунг Нгуен До ", написа една от най-големите медии на азиатската страна, представена от " Мач Телеграф ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР