Вие знаете, че в началния етап на задържане на Наглите

...
Вие знаете, че в началния етап на задържане на Наглите
Коментари Харесай

Извънредно! Цветанов намекна кой може да е отвлякъл Адриан Златков!

Вие знаете, че в началния стадий на задържане на Наглите бяха доста лица арестувани, само че не всички бяха наказани. Имаше един Киро Шкафа, който поради това, че не беше в ареста, беше погубен. Не желая да уточнявам кои от " Наглите " са останали извън, тъй като за тях просто не са били събрани задоволително доказателства. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов по отношение на отвличането на Адриан Златков и допустимо ли е " Наглите " да са свързани със случая. " Ако преди съдът беше показал повече съпричастност, мисля че може би щяхме да стигнем и до други лица, които бяха част от тази група. Докато бях вицепремиер и министър на вътрешните работи не позволявахме каквито и да било лица от каквито и да било групи да вършат безобразия в страната. След измененията, които бяха направени 2013 година, когато беше закрита действително ГДБОП, системата беше разрушена. В момента държавното управление поставя оптимални старания ", показа Цветанов.

" Когато беше похитен последният човек господин Гунински от групата на " Наглите ", действахме скрито. Знаехме тогава групата, контролирахме групата и направихме реализацията, когато беше допустимо. Не мога да кажа дали в този момент с отвличането на Адриан е по този начин, тъй като нямам достъп до такава информация. Министерство на вътрешните работи реши да не споделя информация по случая ", сподели Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ разяснява и казусът във Велинград, при който бе убит мъж, по време на празнуване на рождения ден на 6-годишно дете. За убийството е обвинен общинският съвет, от който ГЕРБ се дистанцира - Лазар Влайков. " Не е имал повдигнато обвиняване, когато сме дали своят вот кандидатурата му. Заради това е получил доверието ни. Строгостта на закона би трябвало да се приложи в този случай ", сподели той.

" Няма случай в който господин Борисов, или аз, или който и да е от структурите на партия ГЕРБ, е толерирал такова държание, като това на Лазар Влайков ", отсече Цветанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР