Вие виждали ли сте също странните следи в небето, оставени

...
Вие виждали ли сте също странните следи в небето, оставени
Коментари Харесай

Шокираща версия: Опасните кемтрейлс са маркери на климатичното оръжие HAARP

Вие виждали ли сте също странните следи в небето, оставени от самолетите, които не се разсейват с часове? Все отново елементарните следи от реактивните самолети изчезват за броени минути, пишат международни медии.

Дълго неизчезващите следи в небето се назовават кемтрейлс, или химически следи (chemtrails), които очевидно са изкуствени и са основани с някаква цел. Но с каква тъкмо?

Независими откривател настояват, че това е много рисково за нашата планета събитие и е обвързвано със основаването и усъвършенстването на по този начин наричаното климатично оръжие.

Тези следи, естествено, се основават целенасочени: в Съединени американски щати да вземем за пример, има цялостен парк от самолети с съоръжение за разпространяване - Боинг КС-135 Стратотанкер, като външно тези машини по нищо не се разграничават от пътническите.

"Официалната просвета се пробва да ни потвърди, че климатичното оръжие е безсмислено, тъй като да се ръководи времето, земетресенията, вулканите и другите естествени стихии е просто невероятно. Изкуствено провокираният вихър изобщо не е известно по какъв начин ще се държи и кого ще удари по-болезнено - врага или създалия го академик. Уж всичко е разумно, само че, както настояват философите, в този свят няма нищо невероятно, а логиката не е най-хубавият инструмент за опознаването на този свят ".

Същите откриватели съвсем към този момент с цялостен глас настояват, че HAARP се намира в Аляска – това е климатичното оръжие на Съединени американски щати.

Може би то още не е усъвършенствано до край, само че американците поставят най-много старания (и пари), с цел да подчинят този дух на своята воля.

И, както наподобява, те са намерили метод за реализиране на задачата си - разпръскването в атмосферата на избрани химически субстанции, които основават условия за дейно и целеустремено потребление на климатичното оръжие.

Днес химическите следи се виждат из цялата планета. Понякога те наподобяват безобидни, а от време на време - чудовищно и плашещо събитие.

Има и учени, които свързват кемтрейлс освен с работата на HAARP, само че и други проучвания на военните, да вземем за пример, тествания на химическо и биологично оръжие.

Кое по какъв начин е, мъчно е да се каже. Във всеки случай химичните следи би трябвало да бъдат изследвани, само че с това към този момент никой съществено не се занимава.

Много по-просто е да се бориш, да вземем за пример, с митичното световно стопляне на планетата: за тази битка се отделят големи средства, изчезващи в незнайно чии джобове.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР