Вие успяхте да спрете свободното падане на държавата.Това каза президентът

...
Вие успяхте да спрете свободното падане на държавата.Това каза президентът
Коментари Харесай

Служебното правителство спряло свободното падане на държавата

" Вие успяхте да спрете свободното рухване на страната ".

Това сподели президентът Румен Радев в словото си по време на представянето на целите на новото остаряло служебно държавно управление.

Според Радев служебното държавно управление с министър председател Гълъб Донев е направило " същински скок в енергетиката ". Той даде за образец завършването на интерконектора с Гърция, първите транспарантни действителни търгове за доставка на полутечен газ, решаването на казуса за слотовете и други

" Служебното държавно управление съумя там, където постоянните не можеха или не желаеха - " Лукойл " да се записва и да заплаща налозите си у нас. Мога да изреждам доста триумфи, няма да ми стигне времето ", сподели още Радев.

Служебният министър председател Гълъб Донев отговори, че министър или министър-председател се става след първото управническо решение,

" До през вчерашния ден бяхме стотното държавно управление на България. Днес сме 101-вото ", сподели още Донев.

Той сподели, че към този момент има опит от първия мандат и знае какво следва.

" Ще бъдем упреквани за провали, ще носим отговорност за решения, за които пълномощия има единствено националното заседание. Ще продължим да вършим отговорно и транспарантно работата, за която сме определени и назначени.

Ще запазим спокойствието и рационалния разговор. Наш приоритет ще бъде организацията и подготовката на почтени, демократични и свободни избори. Ще подминаваме дрбените политичекси провокации, само че ще бъде безкомпромисни с лъжите ", сподели още Донев.

Очаквайте детайлности!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР