Вие сте тези, които въведохте най-тежките корупционни схеми в тази

...
Вие сте тези, които въведохте най-тежките корупционни схеми в тази
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Промяната се сведе до една ръкохватка на стълбище, по-известна като парапет

„ Вие сте тези, които въведохте най-тежките корупционни схеми в тази страна, вие се опитвахте да купувате депутати и го обявихте за коалиционност. Превърнахте Народното събрание в пазар. Промяната се сведе до една дръжка на стълбище, по–известна като парапет ”. С тези думи националният показал от ГЕРБ Георг Георгиев отговори на декларация на Милен Матеев от " Продължаваме промяната " ориентирана против партията на Бойко Борисов.

Георгиев бе безапелационен,  че държавното управление на Кирил Петков се е оказало най-големият вложител в съветския режим. 

" Защо вчера пропуснахте комисията и не позволихте да се продължи пътят на промяната, която вие сами проповядвахте? И то с един човек от най-мракобесните времена на комунизма – Бойко Рашков, запита той Политическа партия.

Георг Георгиев упрекна Политическа партия в централизация на цинизми и лицемерие.

„ " Партията, която стоеше в основата на необичайно образувано ръководство, държавно управление което докара България до просешка сопа и хората да мислят не за на следващия ден, а по какъв начин ще преживеят през днешния ден, държавното управление което беше скъсало с всяка действителност къде се намират българите, държавно управление което всъщност се оказа това подпомагало най-силно съветския режим инвестирайки в " Газпром ", отсече той.

Според него депутатите от Политическа партия няма по какъв начин да приказват за морал.

" Вие превърнахте парламентаризма не в цирк, а в пазар. Хората чакат от нас решения, не лицата на една провалена смяна, която докара страната до ръба, а хора които са тук със качества, които могат да осъществят цели на промяна ", сподели  още Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР