Вие сте собственик на малък и среден бизнес и не

...
Вие сте собственик на малък и среден бизнес и не
Коментари Харесай

Трябва да звуча умно!

Вие сте притежател на дребен и междинен бизнес и не можете да си позволите да наемете маркетинг организация. Има много потребни препоръки ще ви оказват помощ да се справите сами. Те улесняват процеса на писане на рекламно известие. И защищават от проблеми и провокации, които са водили до крах в рекламните опити. Най-важният от тях е: не се доверявайте на обхождащите пространството известни легенди за основаването на рекламата. Тук следват 5 от тях, които в същото време формулират и съществени неточности в креативния рекламен развой. Допуснете ли ги, има заплаха да убиете маркетинг посланието си.

Мит 1. " Потребителите се интересуват от мен и бизнеса ми. "

Ами, в действителност въобще не е по този начин. Единственото, за което ги е грижа, е какво има в бизнеса ви, с което могат да се снабдят, откакто извадят портфейла си. И дали това нещо си заслужава, с цел да похарчат за него мъчно заработените си пари. Иначе не ги интересува дали сте били член на локалната комерсиална камара в продължение на 20 години. Или какъв брой симпатични деца има маркетинг мениджъра ви. Затова, апелирам, пропуснете тези обстоятелства и особености в рекламната си информация. Целта на рекламата ви е да ги убедите, че продуктът или услугата, която продавате, ще отговорят на потребностите и желанията им. Или да създадете предпочитание за притежаването им. С други думи, рекламното известие би трябвало да се концентрира върху изгодите за клиента.

Мит 2. " Мога да употребявам едно и също рекламно известие на всички места. "

Не! Не бива да го вършиме. То би трябвало да се трансформира съгласно медията, която употребявате. Например, в случай че пишете реклама за външен билборд, хората ще имат единствено няколко секудни да го видят, шофирайки в натовареното си всекидневие. В този случай известието ви би трябвало да е малко и да не основава безусловно никакво комплициране. В същото време, в случай че пишете директна поща с рекламна информация, която би трябвало да доближи до потребителите ви, е належащо да изброите надалеч повече елементи, пояснения, отговори на въпроси плюс тласък за неотложно деяние като периоди.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР