Вие сте слаба опозиция, не предлагате алтернатива, а нещо виртуално.

...
Вие сте слаба опозиция, не предлагате алтернатива, а нещо виртуално.
Коментари Харесай

Цветанов към опозицията: Вие сте слаби, не предлагате алтернатива

„ Вие сте слаба съпротива, не оферирате опция, а нещо виртуално. Затова ние продължаваме. Няма нито едно оттегляне от уговорките ни към гласоподавателите ”. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в пленарната зала по време на дебатите за трите министерски оставки./

Цветанов отговори на рецензиите, съгласно които кабинетът няма визия за ръководството на страната.

„ Правителството усилва своя ангажимент по увеличението на приходите. Знаем, че в проектобюджета за 2019 година има 10-процентно нарастване на заплатите в бюджетната сфера. От юли месец ще имаме нарастване на пенсиите с близо 6%. Имаме стопански напредък, който е 4%. Има и повече доходи “, акцентира Цветанов.

Той попита депутатите от опозицията дали могат да заявяват сходни позитивни резултати от интервали, в които са взели участие в ръководството на страната.

Цветанов подложи на рецензия плана на Българска социалистическа партия „ Визия за България “, както и срещите на народните представители от партията в страната, на които тя се разисква.

„ Ние не вършим десант. Винаги сме били с хората и постоянно сме били в разговор с тях. Това още през цялото време е обречено на крах. Вие дадохте опция на вашите гласоподаватели в регионите да видят, че депутатите ви не костват нищо. Вие изпращате депутати, които те за първи път виждат, а някои от тези депутати за първи път посещават някои обитаеми места. Може би сте си създали карта, с която желаете да опознаете избрани туристически дестинации “, разяснява Цветанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР