Вие сте само на един хвърлей разстояние от това да

...
Вие сте само на един хвърлей разстояние от това да
Коментари Харесай

Приятелката на Мик Джагър Мелани Хамрик споделя редки снимки на Рокер със 7-годишната му Деверо

Вие сте единствено на един хвърлей разстояние от това да видите поздравите, които приятелката на Мик Джагър Мелани Хамрик даде на сина им Деверо.

Бившата балерина, на 36 години, отпразнува навършването на 7 години на нейното и 80-годишното дете със сладка респект в обществените медии.

„ 8-ми декември!!!!!!! " Мелани написа в Instagram дружно със серия от фамилни фотоси на нея, Мик и Деверо. „ Честит рожден ден, блага, енергична, глупава, интелигентна, дива и красива Деви! Не мога да допускам, че си на 7!!! Обичаме те повече от всичко! Ти в действителност си моето слънце. “

За фронтмен - който също споделя деца Карис, 53, с Марша Хънт; Джейд, 52, с Бианка Джагър; Елизабет, 39, Джеймс, 38, Джорджия, 31, и Габриел, 25, с Джери Хол; и Лукас, 24, с Лусиана Хименес – повторното влизане в бащинството по-късно в живота беше също толкоз диво.

„ Малко се отучиш от практиката – не е като да караш колело “, сподели Мик през октомври. „ Колкото повече деца имате, толкоз повече laissez faire получавате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР