Вие сте приятели от дълго време, а може би само

...
Вие сте приятели от дълго време, а може би само
Коментари Харесай

Ето 4 знака, че между вас се заражда любов

Вие сте другари отдавна, а може би единствено от няколко месеца. Още от първия момент чувството към другия е било по-различно. Можете да разговаряте на разнородни тематики, да се забавлявате, да споделяте. Звучи прелестно, нали? Но от време на време сред другарски двойки настава последващо равнище, в което се заражда обич сред двамата. Споделяме 4 знака, които ще ви убедят, че най-малко с един ваш другар сте на път да сътворите нещо същинско.

Другите виждат хармонията ви
Когато сте измежду другари и познати, постоянно се намира някой, който да ви попита дали сред вас има освен това или пък декларира какъв брой хубава двойка бихте били. Често нашите близки виждат сантименталните искри, преди да осъзнаем, че любовта е до рамото ни.

Ежедневно си пишете, чувате се, изключително късно вечер преди сън
Без даже и да сте забелязали, някак незабелязано, напълно естествено даже, вашите диалози по телефона и другарство в обществените мрежи са се нараснали. Как е минал денят ви, разискване на възможни проблеми с персоналния и длъжностен живот, кой какво прави сега, какво ще вечеряте... Тези приятни и продължителни диалози с всеки минал ден стартират да стават все по-очаквани и стойностни.

Докосвате се повече
Независимо дали гледате филм в киното, разхождате се в парка, забавлявате се на празненство, вие се докосвате по-често един различен спрямо преди. Докосване по рамото, гърба, нежно подръпване по ръката, преплитане на пръстите при привет... Има ли ги тези знаци сред вас и вашия другар, знайте че любовта се заражда и няма по какъв начин да я спрете, а и не би трябвало.

Обръщате се един към различен освен по име
Ако в даден миг сте почнали да се наричате с всякакви умалителни, да употребявате благи думи един за различен, кино герои от ваш обичан филм, дали това е случайност? Не, това е знак, че другарството сред вас е сложило основа за освен това. За нова обич, за ново начало и връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР