Вие сте гузни след вкусната вечеря и все още не

...
Вие сте гузни след вкусната вечеря и все още не
Коментари Харесай

Изчистете токсините от организма за три дни

Вие сте гузни след вкусната вечеря и към момента не можете да устоите на изкушението да поръчате голям десерт. Или се чувствате отговорни, тъй като не ядете нищо по през целия ден, а по-късно се тъпчете преди лягане.

Или може би съвсем постоянно се храните в придвижване, или до момента в който стоите прави или по време на шофиране. Неправилното хранене може да повреди нашето здраве и води до понижаване на способността да водите пълностоен и деен живот.
 

В кратковременен проект, неправилното хранене може да способства за стрес, отмалялост и способността ни да работим. С течение на времето това може да способства за увеличение на риска от развиване на някои болести и други здравословни проблеми, като наднормено тегло или затлъстяване, високо кръвно налягане, висок холестерол, сърдечни болести и инсулт и така нататък

Тази 3 дневна нежна прочистваща диета е най-хубавият метод да започнете да вършиме това.

На първо място отстранете всички млечни артикули два дни преди да започнете прочистването.

Пийте по една чаша билков чай. Зеленият чай е натурален и доста подобаващ и ще подсигурява, че тялото ви е поизчистено от синтетичните химикали, които може да доведат до увеличение на примесите във вашето тяло, които по-късно ще направят вашата детоксикация безмислена.

Изстисквате два лимона в чаша и досипвате  ½ чаша вода, изпивате преди закуска.

Пийте от 1 до 1,5 чаши сок от грейпфрут със закуската или в случай че не ви харесва усета на грейпфрутите, пийте изворна вода или сок от ананас, те са добър сурогат. Те съдържат естествени антиоксиданти и оказват помощ на дихателната система.

Между закуската и обяда се пие чист сок от моркови, който е цялостен с бета-каротин и тялото го трансформира във витамин А.

С обяда би трябвало да пиете изцеден сок от моркови, целина, спанак, магданоз и зелени зеленчуци, тъй като те съдържат калий. Калият е мощно средство, което ще работи като почистващ тоник, обхванат в течна форма.

Един час преди вечеря пийте чай, богат на шипка, джинджифил и мента. Тези билки оказват помощ за разчистване на натрупванията от слуз по червата и работят на метаболизма.  Почистващият чай е елементарно наличен в множеството супермаркети и магазини за здравословни храни.

Пийте 340 мл сок от алена боровинка преди лягане. Помага в битката с бактериите в белите дробове, които могат да причинят инфекции. Червените боровинки са доста мощни антиоксиданти, прочистват кръвта и работят на уриналния тракт.

Заслужава си да го извършите, тъй като след три дни ще се чувствате леки като перце и изпълнени с сила!

 

lekuvai.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР