„Вие се включвате на финалната права на този изборен маратон,

...
„Вие се включвате на финалната права на този изборен маратон,
Коментари Харесай

Костадинов при президента: Ще се борим за отпадането на зеления сертификат, няма да отстъпим за казуса Македония

„ Вие се включвате на финалната права на този избирателен маратон, само че всяка една партия е еднообразно значима. Предстои взимането на значими решения в българския парламент, доста са дилемите и неотложните решения, които българските жителите чакат. Важно е те да бъдат приоритизирани “. С тези думи президента Радев откри договарянията с последната партия, която влиза в 47-то Народно събрания. Радев подсети на „ Възраждане “, че обединенията не се преглеждат по бройка и тяхното виждане за работата на Народното събрание също е от голяма важност.

„ Страната ни се намира в десетилетна рецесия, почнала още в края на предишното столетие. Смятаме, че тези решения не търпят отсрочване. Трябва в чисто тактически проект и смисъл да се възстановява живота в нашата страна. Трябва да махнем зеления документ, който е форма на дискриминация. А децата ни да се върнат в клас “, съобщи при започване на срещата водачът на групировката Костадин Костадинов.

Той добави още, че съгласно групировката са ни нужни са демографски решения, промени в образованието и здравната система.

„ Трябва да се реши казуса с българската енергетиката. Не би трябвало да забравяме външнополитическите ни връзки и проблема с Македония, там компромис не можем и няма да създадем. Всичко останало ще бъде национално изменничество “, съобщи още той.

За всички останали решения ще се търси диалог с всяка партия.

Радев подсети, че би трябвало да се има поради натовареността на здравната система и живота на хората, когато се взима решение за облекчение на ограниченията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР