Вие се доказахте като патриотична и професионална организация. Благодарение на

...
Вие се доказахте като патриотична и професионална организация. Благодарение на
Коментари Харесай

Специализираният батальон поиска от президента патриотично възпитание на младите

Вие се доказахте като патриотична и професионална организация. Благодарение на вашето отговорно и изпълнено с възторг дело няколко генерации млади българи израснаха възпитани в дух на родолюбие “. Това съобщи президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, който се срещна през днешния ден на “Дондуков” 2 с младежите от Специализирания училищен батальон „ Васил Левски “ от Стрелча и Панагюрище.

Целта на ученическия батальон е да организира военно-патриотично образование, както и подготовка за дейности при рецесии, естествени бедствия и повреди.

Гостите срещнаха президента със своята активност и показаха вяра, че държавните институции ще създадат нужното за популяризирането на военното образование и патриотичното образование. „ В процеса на работа с младежите ние залагаме на приложната подготовка и придобиване на на практика умения “, уточни по време на диалога о.р. подполк. Михаил Неделев – пълководец на СУБ „ Васил Левски “.

От своя страна президентът съобщи, че поддържа благородното и отговорно дело на възпитаниците на подполк. Неделев и изрази вярата си, че то да бъде последвано и в други градове и учебни заведения. „ Искам да ви благодаря за грижите, които полагате да поддържате паметника до лобното място на майор Анатолий Полянков “, уточни по време на срещата Румен Радев.

Държавният глава бе безапелационен, че президентската институция е подготвена да поддържа бъдещи родолюбиви начинания и планове на организацията.

В срещата взеха присъединяване някогашни ученици на батальона, военнослужещи от Българската войска, преподаватели, а младежите получиха като подарък книгата на Константин Косев „ Васил Левски и възкресението на България “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР