“Вие съжалявате, че нямаме мигранти. Мога да докарам. Ако искате,

...
“Вие съжалявате, че нямаме мигранти. Мога да докарам. Ако искате,
Коментари Харесай

Борисов към репортерка: Вие сега съжалявате ли, че няма мигранти? Ще докарам!

“Вие съжалявате, че нямаме мигранти. Мога да докарам. Ако желаете, ще поръчаме”. С тези думи министър председателят Бойко Борисов отвърна на въпрос на кореспондент на bTV какво ще стане със страната ни, в случай че мигрантите решат да се реалокират от границата сред Гърция и Турция, до родните ГКПП-та.

Борисов няколко пъти отклони въпроса на журналистката. Той опроверга надали не незнанието и късата памет на репортерката с нейната младост и напомни - мигранти е имало у нас по време на рецесията от 2015 година, а сега няма. Така обаче отбягна да отговори на въпроса какво ще се случи, в случай че бежанците настъпят към нашата граница сега.

Преди да се ядоса, министър председателят разгласи, че България упорства за положителни връзки със съседите си и за мъдра политика и дипломация. Там той се срещна с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел. Водеща тематика е рецесията с мигрантите, които Турция разгласи, че не може да задържа на своя територия. “Конфликт в района значи по-малко напредък и по-малки вложения “, акцентира министър-председателят, съобщи Frognews.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР