Вие отлично знаете, че хидратацията на кожата е неразделна част

...
Вие отлично знаете, че хидратацията на кожата е неразделна част
Коментари Харесай

Полезни съвети за правилна грижа и хидратация на кожата

Вие чудесно знаете, че хидратацията на кожата е неразделна част от грижата за кожата.

Искате ли да знаете каква е разликата сред овлажняването и хидратирането на кожата? Накратко, няма такава.

Овлажняването и хидратирането са синонимни термини. Но това не е значимо, защото верният избор на козметика доста въздейства върху хидратацията на кожата.

Не позволявайте на сухия зимен въздух да понижи блясъка на кожата ви. За да извършите това, използвайте пет елементарни стъпки.

1. Ефективно ексфолиране.

Изберете артикули, които ще отстранен мъртвите кафези и ще разкрият светещия пласт изпод.

 2. Прикрийте кожата. Повишете хидратацията на кожата за 24 часа * или използвайте овлажняваща гел маска, с цел да овлажните локално кожни сектори.

3. Овлажнявайте всичко в близост.

Решете сухото лице, лактите и кожичките с универсално подхранващо масло и естествено овлажняващ стик. Можете даже да нанесете масло върху краищата на косата си за малко грижи и обич!

4. Подобрете тена си.

Използвайте лъчезарен свършек и 12-часова хидратация.

5. Матиране, в случай че е належащо.

Не забравяйте да се грижите добре за себе си

Животът е задоволително забързан, тъй че в случай че не сте деликатни, грижата за себе си ще бъде последното нещо във вашия лист със задания.

Бъдете подготвени да отделите време за себе си и използвайте козметични артикули, които ще успокоят мозъка ви и ще основат спа чувство вкъщи си.
 Дерматологът доктор Десислава Ночева: Кожата помни даже детските години Дерматологът доктор Десислава Ночева: Кожата помни даже детските години
Д-р Десислава Ночева е приключила Медицинския университет в Пловдив през 2006 година Придобива компетентност по кожни и венерически заболявания прочие..

Грижата за себе си както вътрешно, по този начин и външно е ключът към уравновесения живот.

Предприемането на стъпки за поддържане на външния ви тип може да направи чудеса за прочувственото ви положение.

Накратко, грижата за кожата е да се грижите за себе си. Използвайте времето, което отделяте за разчистване на порите от примеси с Маската за надълбоко разчистване на въглен като миг на самообслужване.

Просто затворете очи, останете неподвижни и помислете за това, за което сте признателни на себе си. Почувствайте по какъв начин стресът от деня ви изчезва, като ексфолирате мъртвите кожни кафези с ексфолиращ крем и подхранвате кожата си с подхранващо масло. Отнасяйте се с внимание и покажете на другите, че и те могат да създадат същото.

Глицерол
 Подгответе кожата си за лятото Подгответе кожата си за лятото
От какви грижи се нуждае кожата на лицето ви? Въпреки обстоятелството, че пролетта е може би най-хубавото време за разнообразни козметични процедури,...

Мощна съставна част, за която е известно, че хидратира кожата и оказва помощ при липса на вода в тялото.

Митове и обстоятелства за хидратацията

Мит: Хората с мазна кожа не се нуждаят от овлажнители. Факт: Мазната кожа може да се дехидратира, изключително след прекомерно разчистване. Препоръчваме да употребявате лек овлажнител или обезмасляващ хидратиращ гел за естествена до мазна кожа.

Мит: Възможно е да се отървете от сухата кожа, като изпиете точното количество питейна вода.

Факт: Докато пиенето на вода предизвиква здравословния метод на живот, това не усъвършенства незабавно сухата кожа. Добавянето на хидратираща стъпка към ежедневната ви рутина за грижа за кожата може да способства за това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР