ВИЕ можете да спечелите невероятно имение за £3 милиона с

...
ВИЕ можете да спечелите невероятно имение за £3 милиона с
Коментари Харесай

Бихте могли да спечелите невероятно имение за £3 милиона с хидромасажна вана и гледка към провинцията Полдарк – плюс £100 000 в брой – само за £10

ВИЕ можете да спечелите необикновено имение за £3 милиона с хидромасажна вана и панорама към страната Полдарк плюс £100 000 в брой - единствено за £10.

Крайбрежното леговище с пет спални се предлага с хидромасажна вана и панорамна панорама към заобикалящата провинция Корнуол.

Той може да се грабне в тегленето на Omaze Million Pound House и идва със £100 000 в брой и оказва помощ за набирането на средства за Световния фонд за природата (WWF).

Къщата се намира единствено на няколко минути от плажа Сейнт Агнес и се намира на високо място, което предлага спираща дъха панорама към идиличното село.

Идва без ипотека, с покрити всички гербови такси и правни такси.

Победителят също по този начин получава £100 000 в брой и може да реши или да живее в къщата, да я отдава чартърен за спомагателен приход или да я продаде, с цел да стане паричен мултимилионер.

Ако спечелилият реши да го отдаде чартърен, локалните сътрудници по недвижими парцели пресмятат, че парцелът може да реализира дълготрайна наемна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР