Вие как бихте постъпили с две деца, разбили колата ви

...
Вие как бихте постъпили с две деца, разбили колата ви
Коментари Харесай

14-годишни момичета опитаха да откраднат кола. Използва ли ги някой?

" Вие по какъв начин бихте постъпили с две деца, разрушили колата ви и срязали кабелите, в опити да я възпламенят? " С този въпрос мъж завършва описа си за странната преживелица, която го е сполетяла и оставила със смесени усеща. Ситуацията се разиграла в столичния квартал " Надежда ".

Александър Н. споделя, че е бил разсънен от своя татко, който му споделил, че някой пробва да открадне персоналния му автомобил. Младият мъж незабавно се обадил на 112, а през идващите минути му се наложило да гледа дейностите на хората, опитващи да възпламенят колата.

" Те ме попитаха какви дейности считам да подхваща, като им споделих, че преди да подхваща каквото и да е се обаждам на тях. Пуснаха ми 10 мин. да си чувам класическа музика на телефона, до момента в който виждам през прозореца по какъв начин към този момент се рови под кормилото на колата и явно се вършат опити да се възпламени колата ", написа той.

След това татко и наследник решили да слязат до автомобила, с цел да предотвратят похищението. " Очаквахме да стане пердах ", прибавя мъжът. Но ги очаквала голяма изненада.

" Автоджамбазите " се оказали две девойки, които били на забележима възраст от едвам 14-години. " Не знаех да ги скърбя ли, да ги удрям ли, да ги запитвам какво вършат в колата ми. по какъв начин са влезнали? ", прибавя Александър.

Изглеждало, че по колата не липсва нищо. А мъжът и татко му задържали тийнейджърките до идването на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. На идната заран, когато Александър решил да употребява колата, станали ясни и вредите. Били срязани значими кабели. Според мъжа от тях може автомобилът да бъде разпален, в случай че са налице нужните знания.

Тук той показва и свое съмнение, което има своите доводи. Според него е допустимо зад дейностите на девойките да стои подбудител. " Просто някак си желая да знам кой кара малолетни деца да крадат коли, единствено тъй като страната няма какво да им направи, а той най-вероятно седи и гледа в профил ", установи Александър.

Мъжът споделя, че все още не е пускал тъжба по случая.

 Вижте целия роман на Александър Н.:

" Здравейте, пиша един пост, като имам доста смесени усеща. Снощи към 1 през нощта татко ми ме разсъни с думите - “Някой се пробва да ти открадне колата ”, като незабавно скочих и се обадих на 112.

Те ме попитаха какви дейности считам да подхваща, като им споделих, че преди да подхваща каквото и да е се обаждам на тях. Пуснаха ми 10 мин. да си чувам класическа музика на телефона, до момента в който виждам през прозореца по какъв начин към този момент се рови под кормилото на колата и явно се вършат опити да се възпламени колата.

Вече взехме решение да слизаме надолу с татко ми, като чакахме да стане побой. Баща ми към този момент беше слезнал и аз останах слисан. Бяха две МОМИЧЕТА на 14 годишна възраст. Бели деца с чисти облекла. Не знаех да ги скърбя ли, да ги удрям ли, да ги запитвам какво вършат в колата ми, по какъв начин са влезнали. Бях тотално шокиран. Хванахме ги на тротоара, до момента в който пристигна полицията. По колата не изглеждаше нещо да липсва.

Докато сутринта не се пробвах да я запаля и бяха срязани два кабела под кората на кормилото, от които действително, в случай че знаеш какво правиш, можеш и да запалиш колата.

Полицаите задържаха децата, не съм пускал тъжби. Ще си оправя колата не е проблем. Просто някак си желая да знам кой кара малолетни деца да крадат коли, единствено тъй като страната няма какво да им направи, а той най-вероятно седи и гледа в профил.

Случката е в кв. " Надежда " 5. Вие по какъв начин бихте постъпили с две деца разрушили колата ви и срязали кабелите, в опити да я възпламенят?

Ситуацията провокира дискуция в мрежата. Като множеството жители са обединени в концепцията, че тъжба за станалото би трябвало да бъде подадена, с цел да бъде за урок на младите претендент автоджамбази.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР