Вие гледате с пренебрежение на мъжете. Те за вас са

...
Вие гледате с пренебрежение на мъжете. Те за вас са
Коментари Харесай

Внимание, Дами! Вижте С Какво Отблъсквате Мъжете Според Зодията Си!

Вие гледате с неуважение на мъжете. Те за вас са по-нисша класа и… това ви проличава! Давайте го по-кротко с командите и самодоволството. И с острия език! Никой не обича да му се постановат и да го наскърбяват непрекъснато.

Телец

Толкова изрично сте уверени, че вашата философия за живота е най-правилна, че се запъвате като магаре на мост за всичко, друго от нея. Което нервира! При това освен мъжете. Другото ви отблъскващо качество е манията ви постоянно да сте над другите.

Близнаци

Разберете един път вечно, че не е нужно да казвате всичко, което ви мине през главата! Усещането за такт ужасно доста ви липсва. Освен това прекомерно доста дърдорите. Останалите не могат да ви вземат думата.

Рак

До такава степен желаете всички хора да ви харесват, че постоянно пренебрегвате точно тези, които в действителност държат на вас. Но това, което най-дразни мъжете, е скритата ви (е, не постоянно скрита) ревнивост! Господата не обичат половинките им да се вживяват в ролята на частни детективи.

Лъв

Само някой да не се съгласи с вас и си показвате острите нокти! Защо? Приемете, че всеки има право на мнение. И колкото и да не ви се има вяра, вашето не постоянно е най-правилното. Другото, което не се харесва на мъжете, е вашата претрупаност.

Дева

Критика, рецензия и отново рецензия! Вие непрекъснато това вършиме. Мрънкате и нареждате за всичко. Макар да сте уверени, че го вършиме за положително, истината е, че доста дразните. На всичкото от горната страна мъчно се отпускате и не умеете да се забавлявате.

Везни

Постоянното ви анализиране на всичко и то от всичките му страни, може напряко да побърка мъжа до вас. Все мислите, все претегляте и най-после отново не можете да вземете решение. А най-големият минус на безкрайното ви блуждаене е, че постоянно все нещо ви липсва.

Скорпион

За вас отмъщението като че ли е по-важно даже от любовта. Злобните мнения и натяквания са ужасно неприятни за мъжа, който споделя живота ви. Но най-отблъскващото е това, че го задушавате. Отделяте го от приятелите му, сърдите се, когато излиза без вас и непрекъснато му приписвате изневери.

Стрелец

Всяка прекаленост не е приятна. Особено, когато става въпрос за директност. Вярвате или не, всяка ваша втора дума наскърбява по някакъв метод мъжа до вас. Освен това сте нестабилни, леко отвеяни и обръщате на подбив нещата тъкмо, когато не би трябвало.

Козирог

Кариерата, приятелите, облеклата ви, даже четката ви за зъби за вас е по-важна от интимния ви сътрудник. Или най-малко по този начин се държите. Прекалено мрачни, прекомерно сковани и прекомерно не сантиментални. Това освен отблъсква мъжете, само че кара тези, които въпреки всичко съумеят да се задържат до вас, да ви кръшкат.

Водолей

Не умеете вярно да изразявате възприятията си. Държите се хладно, от време на време пренебрежително. Не една обич сте изгубили точно поради тази ваша недостижима емоционалност. Когато ви ядосат ставате толкоз злобни и груби, че след кавгата никой не желае да се върне при вас.

Риби

Това, което мъжете не харесват у вас, е прекомерната ви сантименталност, граничеща с луда доверчивост. Иска ви се да живеете в приказка, само че на всички е ясно, че това няма по какъв начин да стане. На всички, с изключение на на вас… Другата ви отблъскваща линия е това, че непрекъснато лъжете за дребни неща. Защо – и вие не знаете…/ beu.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР