Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да

...
Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да
Коментари Харесай

Кремена Кунева сезира МОН за боя с участието на сина на Костадин Костадинов

Вие давате ли си сметка какво значи това народен представител да предизвика и да адмирира насилието на деца в учебно заведение? попита Кунева в обществената мрежа

Народният представител Кремена Кунева ще сезира Министерството на образованието и отрасловата комисия в Народното събрание за случая с багра с присъединяване на сина на Костадин Костадинов. Това разгласи самата тя на страницата си във фейсбук.

Вчера водачът на " Възраждане " описа, че синът му е събирал подписи в учебното заведение си за референдума за запазването на българския лев. Негов съученик му се е противопоставил, вследствие на което Костадинов-младши почнал да му удря плесници. По-късно двете момчета се замесили в колективен пердах, а Костадинов се похвали, че в последна сметка резултатът е бил 2:0 в интерес на неговото дете.

" Вие давате ли си сметка до каква степен тъкмо стигна съветската рулетка?

Онзи ден от Народното събрание се надпреварваха с Нинова да крещят “не пипайте децата! ”.

Кои деца?

Тези, които са срещу еврото или които са за него?

Ето в този момент аз ще ви кажа! НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, че не знам дали на вас лв. или рублата са ви идея, НО ЗА МЕН ДЕЦАТА СА!

Нашите деца няма да бъдат жертва на платената ви агитация, нито ще разреша да бъдат “мобилизирани ” на едни платени хибридни военни полета!

Още на следващия ден ще сезирам за случилото се и МОН и Комисията по обучение, като се надявам на мощната поддръжка и на Елисавета Белобрадова!

Вие давате ли си сметка?

Ние даваме ли си сметка?

ФРАНКЕНЩАЙН. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР