Видяло се е, че оттук насетне протестът ще е за

...
Видяло се е, че оттук насетне протестът ще е за
Коментари Харесай

Новото метро: Станция Бойко Борисов I и с диспечер Караянчева

Видяло се е, че оттук нататък митингът ще е за пешеходци. Гражданският съвет на Караянчева беше явен:. Той го е направил по този начин, както старите майстори са градили чешма и на него написа " Създадено от Бойко Борисов и неговия жанр за популярност и спомен на всички бъдещи генерации ". Ликът му би трябвало да е изобразен на всяко билетче и карта, а сред спирките гръмък глас да уведомява пътуващите. 
" Станция Бойко Борисов I. Уведомяваме всички пасажери, че тук може да се направи преход към станциите Бойко Борисов IV и Бойко Борисов VII. Метрото ще пътува до крайната станция - Бойко Борисов X ". 
На входа на метрото би трябвало да има и специфична комисия. Тази комисия ще би трябвало да ревизира няколко работи. Например: информация от GPS-a за последните места, на които си ходил. Ако те включват протестните площади в подозрителни часове, ще се качиш на метрото - различен път. Ако при преравяне на историята на телефона се видят подозрителни уеб сайтове - също. Подозрителни не значи 18+, да не се объркате!
Протестиращите субекти ще бъдат овиквани от специфичен мегафон. Записаният глас на Караянчева ти натяква непрекъсната гузното възприятие, че метрото е на Бойко Борисов и все едно си влезнал у тях, без да си събуеш обувките и си взел, че си снимал шкафчето - или пък си бъркал дори нахално... И противоположното: лоялните последователи на ГЕРБ получават специфична карта с отстъпки. Могат да пътуват по новия лъч гратис всеки вторник. 
Трудно може да си представим други рекламни брошури, с изключение на тези на ГЕРБ. Един шарещ из метрото взор непрестанно би трябвало да попада на партийни пропаганди: настоящето многообразие от марки може да се приключи с елементарна ГЕРБ пропаганда. А автоинструкторите ще дават брошура, единствено в случай че преди този момент ти заверят партийната. 
Някакви подривни детайли биха могли да имат наглостта да заявят, че дребното, което се строи в страната, в действителност има нещо общо с твоите налози. Подобна нелепост би трябвало да бъде туширана още в зародиш; и преди имаше налози, само че никой нищо не строеше с тях, в този момент най-малко има нови няколко % от автомагистрала " Хемус ". Който не го устройва, да я мине цялата пеш. Звучи като Ком-Емине, но без гледките и най-после се чувстваш като простак. Политически пешеходен туризъм - година на пораждане 2020-та. Да идват пешеходците.
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР