Видяхте ли този билборд? Харесва ли ви? Зад него (буквално

...
Видяхте ли този билборд? Харесва ли ви? Зад него (буквално
Коментари Харесай

Карлос Контрера : Целта не сте вие, целта са вашите деца


Видяхте ли този билборд? Харесва ли ви?

Зад него (буквално и преносно) стои фондация „ ГЛАС ", която прокарва и поддържа всички ЛБГТ+ начинания от гей парада до мил шоутата. Тази фондация се радва на финансиране от всички западни посолства, народен фонд „ Култура " и разполага с цялостната поддръжка на ръководещата сглобка в България.

Така че не се учудвайте, от ден на ден такива ще има. Ресурсът е голям, а задачата е ясна - отровителство на духа и съзнанието, превръщането на извратеното в обикновено, на психопатиите в възможно държание.

Целта не сте вие, задачата са вашите деца. Те би трябвало да одобряват, че и двама мъже може да са семейство и да си се гушкат и да гледат ТВ. Те би трябвало да одобряват, че всички сме по-еднакви, в сравнение с си мислим, а в случай че имат разлики, значи са хомофоби и нападателни човеконенавистници.

Този сериал, уважаеми фенове, от дълго време се върти пред нас. Ще се върти, тъй като има голяма финансова и институционална поддръжка. Подкрепа, за която вие сте платили с вашите налози, без никой да ви пита. Платили сте, с цел да облъчват вашите деца.

ЛГБТ+ е политически план, на който Вътрешна македонска революционна организация постоянно ще се опълчва. Нямаме зад нас посолства и Неправителствени организации с щедро външно финансиране, само че имам вяра, че по този въпрос имаме поддръжката на хората.

Подкрепата на елементарните хора, които след дълъг работен ден желаят просто да прекарат време със фамилията си, без никой да ги облъчва за нищо.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР