Видяхте ли какво се случи отново? Живеещите в социалните мрежи

...
Видяхте ли какво се случи отново? Живеещите в социалните мрежи
Коментари Харесай

Да се мразим и отричаме, можем още

Видяхте ли какво се случи още веднъж? Живеещите в обществените мрежи моралисти изпиха следващата си чаша отрова, изпънаха вратове и стовариха добре отработено кроше против Азис и Цветана Манева. Заваляха мнения от ненавист и опълчване, сблъскаха се жлъчни сокове, а блюстителите на положителни порядки в музиката и посланията, които тя насочва, се надпреварваха да бъдат истински в непременното отказване. Въобще, жалки игри, облечени във фраг, оцапан с лютеница.
Видяхте ли какво се случи още веднъж? Тъй като у нас всеки схваща повече от другия, в сравнение с от себе си, небрежно се изредиха съдници (впрочем - все едни и същи), въобразили си, че като вдигнат ръка против някого, ще го смъкват до личното си его. А там е елементарно, защото на терена на " високата (им) просвета ", се вършат на ментори, само че претърпяват сами измежду нарцисизма си. В този `панаир на суетата` нямаш потребен ход с изключение на да отричаш очевидното, че и Азис, и Цветана Манева са положителни в това, което вършат. Но мълчете! Не изричайте нищо оттатък морала, който други наслагват, защото ще попаднете в лепкавата безформеност на стигматизацията, а за там трябват студено надменност и изтънчени обноски. Все неща, които ще ви костват скъпо.
Видяхте ли какво се случи още веднъж? Намразихме се, издухме жили едни против други, намерихме следващ мотив, посредством който да се разделим, да се захраним с още отрицания за последващи обречени борби. А в деня, в който се самозатрием, ще останат само моралистите. Нали въпреки всичко някой би трябвало да ни изкрещи в очите, че ще умрем безлично, без финес, без смокинг и дантели! Понеже “..сме жестоки хора, не запомнили, че са добри”.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР