Видяхте как престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета. Защо?

...
Видяхте как престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета. Защо?
Коментари Харесай

Борисов за Рудигейт: Кюлчетата и шкафчетата са същия монтаж

" Видяхте по какъв начин престанаха да приказват за кюлчета и шкафчета. Защо? Защото е същият монтаж ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Така той разяснява обявените през днешния ден записи от диалози на водачи на " Продължаваме промяната - Демократича Бългрия ", които се чака да бъдат оповестени през днешния ден от депутата Радостин Василев - Руди.

Скандалът към този момент закупи популярност като " Рудигейт ".

" Това е нечистоплътие. Нерегламентирано, нелегално. " Службите " са доста общо разбиране. Това са тежки обвинявания ", сподели още Борисов, във връзка обвиняванията на ПП-ДБ, че зад " Рудигейт " стоят службите, които са под контрола на президента.

И съобщи, че особено на него това няма да му повлияе при договарянията за сформиране на държавно управление с втория мандат.

" Мария Габриел води договарянията. Аз не вземам участие. Мен ме изпира единствено народът. Само тази " Делонги " (марка пералня)  ме интересува, какво гласоподават хората ", сподели още Борисов.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР