Видяхте как коалицията ГЕРБ, ДПС на Пеевски и ПП отхвърлиха

...
Видяхте как коалицията ГЕРБ, ДПС на Пеевски и ПП отхвърлиха
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: РСМ е най-нормално да стоят там, където са - извън Европейския съюз

Видяхте по какъв начин обединението ГЕРБ, Движение за права и свободи на Пеевски и Политическа партия отхвърлиха измененията в Закрила на детето, което оставя малка врата за смяна на пола на малолетни заради психясването на някои от родителите, на някое Неправителствени организации или на някой различен изкарващ пари от цялата работа. Това съобщи водачът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, след като  Народното събрание отхвърли законопроекта на политическата мощ, забраняващ интервенциите за промяна на пола при децата , съобщи кореспондент на  " Фокус "

" ГЕРБ за следващ път демонстрираха, че когато на Борисов някой му се обади и му набие канчето, той споделя на цялата си група да споделя нещо друго ", заяви Тошко Йорданов. 

Той дефинира държанието на групата на ГЕРБ-СДС като " душевно неориентирани жители с провевропейски полови пристрастености ". И добави, че това поставяло под риск децата. 

Станислав Балабанов подлага на критика и гласуването на ПП-ДБ, които гласоподаваха с " въздържал се " на личните си законопроекти, свързани със Закона за протекция на детето. 

" В 51-ия парламент този закон ще се случи, без значение от желанията на някакви външни фактори и мухите им в пленарна зала. В 51-ия парламент едно от първите неща, които се случат, са тъкмо тези промени в Закона за протекция на детето ", сподели още Балабанов. 

По тематика за Република Северна Македония и отделянето ѝ от Албания по пътя към участието към Европейски Съюз, Тошко Йорданов заяви, че РСМ не може да се надява да стартира договаряния. 

" Най-нормално е те да стоят там, където стоят - отвън Европейския съюз. Няма да стартират в никакъв случай, в случай че не трансформират държанието си и не одобряват българите в Конституцията на Северна Македония ", заяви Йорданов. 

Попитан за равносметката за 50-ия парламент, водачът на ПГ на Има Такъв Народ сподели, че е можело да бъде излъчен постоянен кабинет и добави, че отговорен за това е Кирил Петков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР