Видяхме в последните три седмици, че всеки ултиматум е предполеден,

...
Видяхме в последните три седмици, че всеки ултиматум е предполеден,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ако ни предложат трети мандат сме готови със състав на кабинет

„ Видяхме в последните три седмици, че всеки ултиматум е предполеден, всеки краен период е предпоследен. Не бих се учудил да има поредна доза изненади. Особено на фона на подозрителното безмълвие на ПП-ДБ, което е доста необичайно. Вече минаха съвсем 24 часа, а ПП-ДБ към момента не са се молили на ГЕРБ и Движение за права и свободи “. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред публицисти.

По думите му в последните три седмици има „ унизителни гърчове “ от страна на ПП-ДБ към ГЕРБ и Движение за права и свободи. „ Ако въпреки всичко процедурата стартира, приканвам Румен Радев да придвижи оптимално бързо и втория и третия мандат “, съобщи Костадинов и добави, че „ мъката “ в която се намира българската политика последните седмици би трябвало да престане.

„ Едно държавно управление, заченато в Американското посолство, реализира това да вкара България в поредност на национални произшествия “, безапелационен бе водачът на „ Възраждане “.

Той акцентира, че ПП-ДБ заплащат за социологически изследвания и все пак сочат спад.  

24 март 2024, 20:13

На запис Денков се обърна към ГЕРБ: Да гласуваме държавно управление с министър председател Мария Габриел и без промяна на министри

При догадка, че третият мандат бъде даден на „ Възржадане “ то те са подготвени да показват проектокабинет, без значение, че няма да бъде гласоподават, ще показват и стратегия, като в нея ще попада и излизане на България от НАТО.

Костадинов е на мнение, че ПП-ДБ имат няколко разновидността, като от в този момент се чува, че ще ръководят още веднъж с ГЕРБ, вторият вид е непосредствено да призоват гласоподавателите си да гласоподават за ГЕРБ и Движение за права и свободи, а най-лесният е непосредствено да се влеят в ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По мотив на изказването на Николай Денков със записаното послание към народа преди централната емисия вести по Българска национална телевизия, Костадинов съобщи: Това беше следващата подигравка към българските жители. Имайки поради, че неговото волеизявление беше извънредно плачевно. Той едвам не се разплака в ефир. Тези хора даже бяха объркали мястото на българското знамено, което стои зад Денков. Винаги българското знаме би трябвало да е от ляво, в случай че са нечетен брой стои в средата “, регистрира Костадинов. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР