Видяхме сцени в последните два парламента, които не сме виждали

...
Видяхме сцени в последните два парламента, които не сме виждали
Коментари Харесай

Новини от ВМРО: Партията излиза сама на изборите, Каракачанов повежда листа, предлагат и президент

Видяхме подиуми в последните два Народното събрание, които не сме виждали в историята си. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният боен министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Когато с ГЕРБ изготвяхме програмата си седмица се карахме, само че се разбрахме за значимите за обществото тематики ", разяснява още той политическата рецесия, в която попаднаха политическите сили в последните Народни събрания и посочи, че партиите не са намерили куража да седнат на една маса като естествени хора.

Бившият вицепремиер предполагал, че още след първите избори ще има воля, здрав разсъдък и отговорност партиите да създадат държавно управление.

" Проблемът не е в думата " коалиция ", а че в България от дълго време няма същински политически партии. Последните 10 години приказваме единствено за планове, в този момент сме очевидци на нови такива ", добави Каракачанов.

" Коалициите бяха осъдени от нашите гласоподаватели. 40% от гласувалите за Вътрешна македонска революционна организация на първите избори тази година не излязоха въобще да гласоподават на 11 юли ", изясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация решението на патриотите да се явят независимо на изборите на 14 ноември.

" Ще имаме кандидат-президентска двойка, обсъждаме няколко персони ", разкри Каракачанов.

" Това, което се случи в армията за 4 години не се случи за последните 25 години ", напомни триумфите си водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

" Дори и в Белгия токът за бизнеса не толкоз безценен – у нас видяхме рекорден скок с 300% ", приключи Красимир Каракачанов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР