Видяхме синхронизиран дует между Бойко Борисов и Румен Радев, това

...
Видяхме синхронизиран дует между Бойко Борисов и Румен Радев, това
Коментари Харесай

Хармоничен дует Борисов и Радев, макар и Асен Василев да не им свети

Видяхме синхронизиран дует сред Бойко Борисов и Румен Радев, това стана явно дори и за слепите. Това разяснява съпредседателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Асен Василев на трибунка в Народното събрание.

Той посочи, че имал прецизно институционални връзки с президента. " Това, което не харесва на политическата класа, е, че споделям това, което мисля ", разяснява Василев.
 Грешката на Радев: Допуснал да откраднат очакванията ни за смяната
Грешката на Радев: Допуснал да откраднат очакванията ни за смяната

Ще надживеем тази шмекерия, уверен президентът

Той отговори на подозрения за срещи сред двамата: " Не блестя на Бойко Борисов и Румен Радев, с цел да знам дали се срещат ".

Относно това дали ще има кабинет от Политическа партия са безапелационни, че " чудеса може и да станат, само че не имат вяра ". " Няма да подкрепим кабинет, в който взе участие ГЕРБ, без значение дали Политическа партия стои твърдо зад настояванията си за 16-те политики, измежду които 9 законопроекта за антикорупционни промени, които обаче не са в дневния ред на Народното събрание ", изясни Асен Василев.
 И Борисов след Радев за Политическа партия: Аматьори!
И Борисов след Радев за Политическа партия: Аматьори!

Радев е най-големият мой конкурент, утвърждава водачът на ГЕРБ

Кирил Петков удостовери, че ПГ на Политическа партия няма да поддържа кабинет с мандат на ГЕРБ. " Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление, знаейки, че Бойко Борисов стои и дебне всяко деяние... Макар да почитам лекарите. Няма да подкрепим и мандат на Движение за права и свободи ", разяснява той.

И Асен Василев, и Кирил Петков считат, че офанзивите на президента Румен Радев са свързани с разкритията към Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Петков добави и други корупционни схеми - ББР, милионите на Вълка и други.
 След следващата
След следващата " Борисовка " Петков пита: Борисов познава ли Вълка?

Настимир Ананиев: Важното е, че компанията зад Автомагистрала " Хемус " не е взела държавни пари

На този стадий Петков не вижда опция да се случи кабинет на малцинството. " Нека мине първият мандат, само че факт е, че с дейностите на парламентарните групи този парламент не желае да работи против корупцията ", разясни той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР