Видяхме силен протестен вот с размяна на местата от предварителните

...
Видяхме силен протестен вот с размяна на местата от предварителните
Коментари Харесай

Живко Георгиев: Голямата изненада е второто място на Има такъв народ

Видяхме мощен протестен избор с замяна на местата от предварителните прогнози сред Българска социалистическа партия и „ ИТН “. Това се удостоверява и от междинните резултати от ЦИК. Това разгласи в коментар пред бТВ за изборните резултати Живко Георгиев от „ Маркет линкс “.

По думите му партията на Слави Трифонов получава доста гласове и от чужбина.

„ Това е огромната изненада – партия, която влиза за първи път в изборното пространство, непосредствено на второ място “, добави социологът.

Относно сходните резултати на Движение за права и свободи и „ Демократична България “ Георгиев разяснява, че ще има смяна и при тях, когато дойдат гласовете от чужбина. И двете партии имат запас от гласове, които идват отвън страната. Очакванията са те да са повече за Демократична България, евентуално ще е четвърта политическа мощ, посочи социологът.

„ Премиерът седна непосредствено на масата на договарянията и постави на нея офертата за експертно държавно управление, което би трябвало да носи отговорност за извеждане на България от здравната рецесия и асимилиране на тези спомагателни помощи от Европа “, сподели Живко Георгиев за изказването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от нощес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР