Видяхме някои от пилотите във Ф1 да чистят улиците в

...
Видяхме някои от пилотите във Ф1 да чистят улиците в
Коментари Харесай

Николай Върбицалиев „В темпото на Кари“: Цолов е на ръба от топ 10 във Ф3

Видяхме някои от водачите във Ф1 да чистят улиците в наводнената Италия, където беше анулиран старта на Гран При на Емилия Романия. В частност Юки Цунода. Ф1 направи подаяние от 1 млн. $ за засегнатите региони.

Това сподели „ В темпото на Кари “ Николай Върбицалиев - някогашен водач на формула БМВ.

Повтаряне на старта няма да има. Доста от тимовете трябваше да имат усъвършенствания на колите, които трябваше да тестват тъкмо в този уикенд. Следва съревнование на най-късата писта в Монако и тимовете, които желаеха да настигнат „ Ред Бул “ са най-потърпевши от анулацията на старта.

Верстапен ще господства в сезона, макар по-доброто показване на Серхио Перес. Доминацията на „ Ред Бул “ ще остане все толкоз мощна - те постоянно са по-силни в края на сезоните.

Добре, че се върна Фернандо Алонсо, че да има нещо забавно в този сезон на Ф1. Алонсо е индивидът, поради който нашият водач Никола Цолов има опцията да се състезава във Ф3 тази година. Сезонът за Никола върви малко по-трудно от предстоящото с оглед огромната конкуренция. На една от квалификациите остана 17-и, а разликата от първия бе единствено половин секунда. Скокът от Ф4 във Ф3 е най-големият от всички категории. Никола също загуби от канселирането на надпреварата на „ Имола “, тъй като имаше два дни проби навръх тази писта. Той е на ръба да влезе в топ 10 във всяка една от сесиите и чакаме в идващите надпревари да покаже на какво е кадърен. Той работи доста интензивно и съм сигурен, че ще го забележим на подиума до края на сезона.

На 17 и 18 юни в Кюстендил организираме 24-часово съревнование по картинг. Част от таксата за присъединяване на 42-та тима ще дарим на детското поделение на болничното заведение в Кюстендил.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР