Видяхме истинското лице и на Кирил и на Асен -

...
Видяхме истинското лице и на Кирил и на Асен -
Коментари Харесай

Балабанов: Истинските лица на Кирил и Асен са на шарлатани

Видяхме същинското лице и на Кирил и на Асен - лице на едни шарлатани. Крайно време е да стартираме да си даваме сметка какво значи шарлатанията в България. Аз залагам на обстоятелствата. Истината е грозна, само че е хубаво да става ясно. От едната страна стоят шарлатани, а от друга крадци и измамници. Това съобщи някогашният народен представител от " ИТН " Станислав Балабанов пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
" Продължаваме промяната " за жалост излъгаха голяма част от българите. Например публичната поръчка за хеликоптерите. Тя беше направена некадърно и отпадна. Парите за пътища - 500 млн. спрени през Народното събрание. Тогава Асен Василев прати проблема в Народното събрание и конституционният съд го спря. Тези хора имат композиция от отрицателни качества. "

Относно скорошните събития в Народното събрание Балабанов разяснява: " Партиите в Народното събрание схванаха, че няма по какъв начин да разделят властта и започнаха да си вадят кирливите ризи. Виждаме какво се случва - протоколи от машини и гласове, които не дават отговор на финалните протоколи. "

  " Хубаво е, че Радев признава грешките си, тъй като той сътвори " Промяната " и им даде тази опция. Всяка една дума, която споделя президентът Радев има своята тежест. Според нас изхода е промяна на политическата система и референдум за президенстка република. Само по този метод може да спрем шарлатанията ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР