Видяхме, че не само с Демократична България, а и с

...
Видяхме, че не само с Демократична България, а и с
Коментари Харесай

Василев: Няма как държавата да тръгне напред, докато е пробита лейка и всичко тече

Видяхме, че освен с " Демократична България ", а и с други партии и неправителствени организации можем да обединим старания за това България да стане страна, в която всички ние желаеме да живеем. Трябва да се впрегне цялата сила на всички хора, които желаят нещата да се подобрят, с цел да може и страната да тръгне напред. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната`` Асен Василев в ефира на БТВ.

``Държавата освен, че не е на пауза, а се видя, че по време на войната в Украйна, която докара до енергийна рецесия, до инфлационна рецесия, България съумя да порасне с 3,9% - такова нещо през последните 15 години не помним``, разясни още той.

``Няма по какъв начин страната да тръгне напред, до момента в който е пробита лейка и всичко тече. Видя се, че след нашето ръководство страната освен не банкрутира, както се твърдеше, а имаше растеж на стопанската система и под 3% бюджетен недостиг. Това значи, че тези пари ги е имало във всяка една година преди този момент, само че те не са стигали до хората. Когато оставиш лекарите на минимална заплата, обикновено е да отидат в чужбина, когато оставиш и учителите с чорапи с дупки, обикновено е да няма млади фрагменти за тази специалност. Когато от министерството на финансите на Съединени американски щати споделят, че финансовият министър и цялата група на ГЕРБ са нанесли вреда на страната за 600 млн. лв., е ясно къде са отивали парите. Българските жители би трябвало ясно да заявят желаят ли да продължат както до момента или желаят да станем естествена европейска държава``, безапелационен беше Василев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР